Bijkomende diensten

Service wordt bij Thule Blockhaus hoog in het vaandel gedragen! Wij trachten u zo snel en volledig mogelijk te informeren en staan u graag bij. Een huis kopen is geen brood kopen. Daarom kan u op onze vakkennis rekenen.

 

Isolatie

Wij bieden u zowel bovendakse als tussendak dakisolatie aan, naast vloer- en muurisolatie. 

Als isolatiemateriaal gebruiken wij Thermo-hennep, een ecologisch en gezondheidstechnisch betrouwbaar materiaal met uitstekende isolatiekwaliteiten. Op verzoek uiteraard ook de authentieke natuurlijke glaswol. 

Als vloerisolatie maken wij gebruik van in vulkanisch materiaal Perlite, en zo hebben wij een extreem resistente en efficiënte vloerisolatie.

 

Persoonlijke raad

Wij geven u uitvoerig raad en trachten al uw vragen omtrent uw blokhuis te beantwoorden en dat zolang totdat u precies weet welke huis het beste bij u past. Daarbij gaan wij op uw persoonlijke wensen in en zoeken wij samen met u naar de beste en de goedkoopste oplossing. Wij geven u raad per telefoon en per mail. 

 

Steun bij uw bouwaanvraag

Wij werken samen met architecten en bouwkundige ingenieurs, die u aan voordelige prijzen alles bezorgen wat u voor uw bouwaanvraag of een bouwaangifte nodig heeft. Op verzoek ontvangt u de nodigde tekeningen, bouwkundige berekeningen, warmte-isolatiegetuigschriften of zelfs de complete bouwaanvraag. 

De tekeningen voor een bouwaangifte bedragen ongeveer 400,00 € (BTW inbegrepen), een bouwkundige stabiliteitsberekening tussen 400,00 € en 800,00 € (BTW inbegrepen),  een complete bouwaanvraag naargelang de onkosten tussen de € 2.500,- en € 3.000,- (voor België). Deze service wordt rechtstreeks met de dienstverlener, in dit geval de architect, afgerekend.

Voor België werken wij samen met een onafhankelijk architectenbureau dat uw bouwaanvraag van A tot Z regelt. U hoeft dus zelf niets te doen. Voor elk onderdeel van uw project, van aankoop over de bouwaanvraag tot de plaatsing is er een specialist ter uwer beschikking.

 

Montageservice

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. De huizen zij uitgerust zoals u op de website kan zien voldoen aan alle bouwvoorschriften.

Het BTW tarief bedraagt steeds 21% voor België in tegenstelling met 19% in Duitsland.

De transportkosten bedragen 10% van de verkoopprijs van het huis tot € 11.000,- Vanaf de prijs van € 11.000,- tot € 30.000,- bedraagt de prijs voor het transport € 1.100,- Voor huizen duurder dan € 30.000,- wordt de transportkost vermeld op de offerte. Voor leveringen buiten Duitsland wordt € 2.00,-/km gerekend vanaf de Duitse grens. Uiteraard wordt de gunstigste weg gekozen door de transportfirma. Leveringen in Zwitserland worden extra belast met een invoertaks van € 350,-

Montage van uw blokhuis: U kan uw blokhuis van Thule Blockhaus zelf opbouwen of u regelt zelf de opbouw met een ondernemer naar keuze. Graag bieden wij ook een team specialisten aan die voor u de woning opbouwen zoals het hoort volgens de traditie van blokhuizenbouw. Zij rekenen voor een opbouw 22% van de verkoopprijs voor een huis zonder isolatie, 25% voor huizen met isolatie en 30% voor huizen in houtskelet.

 

 

Thule Chalet

[Translate to nl:] Mit Thule das passende Vereinshaus bauen
Der Thule Blockhaus-Bausatz – zugeschnitten auf Ihre Wünsche
Thule Blockhaus baut ein Gartenhaus nach Ihren Vorstellungen
Wissenswertes

Möchten Sie ein Wochenendhaus aus Holz bauen, sind Sie bei uns an der richtigen Adresse!