Levering van een blokhuis

Tansportkosten

De transportkosten bedragen 10% van de verkoopprijs van het huis tot € 11.000,- Vanaf de prijs van € 11.000,- tot € 30.000,- bedraagt de prijs voor het transport € 1.100,- Voor huizen duurder dan € 30.000,- wordt de transportkost vermeld op de offerte. Voor leveringen buiten Duitsland wordt € 2.00,-/km gerekend vanaf de Duitse grens. Uiteraard wordt de gunstigste weg gekozen door de transportfirma. Leveringen in Zwitserland worden extra belast met een invoertaks van € 350,-

Leveringstermijn

Vanaf dat het ondertekende bestelformulier bij ons is aangekomen via uw verkoper (of bij huizen die een vooruitbetaling vereisen is het vanaf dat het voorschot is gestort) duurt het gemiddeld 8 tot 12 weken voor het huis wordt geleverd. In het hoogseizoen en/of bij vele bestellingen ter gelijker tijd, kan de leveringstermijn nog langer duren. Een prognose betreffende de leveringsdatum wordt u sowieso meegedeeld op de bestelbon.

Levering en afladen:

Onze transportfirma neemt tijdig met u contact op om de juiste datum en uur van levering te bespreken. De toegang tot het grondstuk waar geleverd moet worden, moet toegankelijk zijn voor vrachtwagens van 38 ton met dieplader. Alle huizen in 50 en 70 mm balken (tot een prijs van € 12.000,-) worden door een vrachtwagen geleverd die is uitgerust met aflaadkraan en vorklift. In die vrachtkosten is het afladen bij in de prijs berekend. Voor alle andere huizen in 94 mm of huizen duurder dan € 12.000,- ziet het er anders uit. Hier moet de klant een vorklift of kraan voorzien met een minimum draagkracht van 3.5 ton (liefst 5 ton). Daardoor kunnen we de transportkosten beperken tot € 1.100,-

Gebied

Gans Duitsland, evenals Oostenrijk, Zwitserland en de BeNeLux. Wij leveren ook huizen aan in overzeese gebieden. Voor de BeNeLux worden extra transportkosten geteld vanaf de Duitse grens. Deze bedragen € 2.00,-/km.

Verpakking

Een huis van Thule Blockhaus wordt op meerdere paletten geleverd. Deze paletten zijn tot 6.5 m lang en tot 1 m breed en hoog. Het gewicht bedraagt 2 tot 3 ton. De paletten zijn allen voorzien van folie die de inhoud beschutten tegen regen.