Deze Thule blokhuizen kunt u gaan bekijken.

De beste aanbevelingen komen van onze klanten. Daarom hebben wij enkele eigenaars van Thule blokhuizen verzocht hun hut aan andere geïnteresseerden te laten zien.

U vindt onze referentieklanten op de volgende plaatsen:

Beste potentiële klant, gelieve begrip te hebben voor het feit dat wij de adressen enkel na afspraak met onze klanten en alleen aan ernstige geïnteresseerden toespelen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen,
als u een Thule blokhuis wil gaan bezichtigen.

 

En hier drie blokhuizen die u kunt gaan bezoeken:

Onze firmacentrale

In Stahnsdorf bij Berlijn vindt u onze firmacentrale. Deze hut is een voorbeeld voor wat men allemaal met hout kan bouwen. Met twee verdiepingen en isolatie is dit een volwaardige woning.

Na een afspraak kunt u ons via de hotline bezoeken.

IN DE REGIO BODENSEE IS ER EEN NIEUWE TUINWINKEL.

Voor al onze geïnteresseerden uit de regio Bodensee en voor alle vrienden van hoogwaardige levensmiddelen uit landbouwproductie is het kleine Zwitserse plaatsje Uesslingen de reis meer dan waard. Het gezin Frei heeft in zijn wondermooie tuin een tuinwinkel geopend waar men rund- en kalfsvlees eerste klasse, wijn en andere waardevolle producten uit eigen productie kan vinden.

Meer informatie vindt u op de webstek van het Trottenhof http://www.trotten-hof.ch/
Het gezin Frei verheugt zich over uw bezoek!

VILLA DONKEY – DE BED & BREAKFAST IN DEGERSHEIM IN ZWITSERLAND

Vakantiehuizen van Thule: “Malmö” en “Norwegen” in de prachtige omgeving van St.Gallen. Hier kunt u ook voor korte tijd huren, als u eens een Thule blokhuis uit wil testen door er eventjes te gaan slapen. Het gezin Hauser heet u hartelijk welkom!

 

www.villadonkey.ch