Service wordt bij Thule Blockhaus hoog in het vaandel gedragen! Wij trachten u zo snel en volledig mogelijk te informeren en staan u graag bij. Een huis kopen is geen brood kopen. Daarom kan u op onze vakkennis rekenen.

Isolatie

Wij bieden dakisolatie als dak- of dakspantenisolatie en vloer- en wandisolatie.

Als isolatiemateriaal gebruiken we standaard de beproefde minerale wol. Op verzoek bieden wij ook houtvezelisolatie aan, een ecologisch en biologisch uitstekend materiaal met de beste isolatie-eigenschappen.

Onlangs hebben we ISOLENA-schapenwolisolatie aan ons assortiment toegevoegd. De technisch verwerkte isolatie van 100% zuivere wol is vrij van chemicaliën en is dankzij het gepatenteerde ISOLENA-beschermingsproces toch bestand tegen mottenplagen. De effecten op het ruimteklimaat en de uitgebalanceerde luchtvochtigheid zijn prachtig in combinatie met het natuurlijke bouwmateriaal hout. Het is alsof je je huis in je favoriete trui stopt.

Voor de vloerisolatie gebruiken we perlite vulling, en hebben dus een uiterst ongevoelige en effectieve vloerisolatie, die ook bestaat uit het natuurlijke materiaal lavasteen.

Persoonlijke raad

Wij geven u uitvoerig raad en trachten al uw vragen omtrent uw blokhuis te beantwoorden en dat zolang totdat u precies weet welke huis het beste bij u past. Daarbij gaan wij op uw persoonlijke wensen in en zoeken wij samen met u naar de beste en de goedkoopste oplossing. Wij geven u raad per telefoon en per mail.

Steun bij uw bouwaanvraag

Wij werken samen met architecten en bouwkundige ingenieurs, die u aan voordelige prijzen alles bezorgen wat u voor uw bouwaanvraag of een bouwaangifte nodig heeft. Op verzoek ontvangt u de nodigde tekeningen, bouwkundige berekeningen, warmte-isolatiegetuigschriften of zelfs de complete bouwaanvraag.

De tekeningen voor een bouwaangifte bedragen ongeveer 400,00 € (BTW inbegrepen), een bouwkundige stabiliteitsberekening tussen 400,00 € en 800,00 € (BTW inbegrepen), een complete bouwaanvraag naargelang de onkosten tussen de € 2.500,- en € 3.000,- (voor België). Deze service wordt rechtstreeks met de dienstverlener, in dit geval de architect, afgerekend.

Voor België werken wij samen met een onafhankelijk architectenbureau dat uw bouwaanvraag van A tot Z regelt. U hoeft dus zelf niets te doen. Voor elk onderdeel van uw project, van aankoop over de bouwaanvraag tot de plaatsing is er een specialist ter uwer beschikking.

Montageservice

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. De huizen zij uitgerust zoals u op de website kan zien voldoen aan alle bouwvoorschriften.

Het BTW tarief bedraagt steeds 21% voor België in tegenstelling met 19% in Duitsland.

De transportkosten bedragen 10% van de verkoopprijs van het huis tot € 17.000,- Vanaf de prijs van € 17.000,- tot € 30.000,- bedraagt de prijs voor het transport € 1.700,- Voor huizen duurder dan € 30.000,- wordt de transportkost vermeld op de offerte. Voor leveringen buiten Duitsland wordt € 3.50,-/km gerekend vanaf de Duitse grens. Uiteraard wordt de gunstigste weg gekozen door de transportfirma. Leveringen in Zwitserland worden extra belast met een invoertaks van € 350,-