Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

De Thule Log House Kit – afgestemd op uw behoeften

Of u nu een vakantiehuis of een houten tuinhuis plant, uw droom van een eigen weekendhuis wilt realiseren, een klein familiehuis wilt bouwen of op zoek bent naar een zeer groot of aantrekkelijk onderkomen voor uw club: Met een Thule maatwerk blokhut bouwpakket komen uw wensen uit! Want de individuele bouw van houten woningen is onze passie. Wij bieden u deskundig advies en werken in nauwe samenwerking aan de plannen voor uw nieuwe woning.

Als u al weet dat u een houten huis wilt kopen en een idee of een eerste schets van de plattegrond heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwen met hout is niet alleen snel en milieuvriendelijk, maar het zorgt ook voor een zeer aangenaam binnenklimaat. Geen wonder dat houten huizen steeds populairder worden: Ze zijn gezellig, gezond en bovendien erg mooi om te zien. Het hout zorgt voor een goede luchtvochtigheid in het interieur, absorbeert schadelijke stoffen en reguleert het binnenklimaat. U kunt het hele jaar door bij zeer aangename temperaturen in uw houten huis verblijven.

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Bij Thule bieden wij u traditie en ervaring. Uw nieuwe houten huis is snel gebouwd en overtuigt door uitstekende kwaliteit. Dankzij het werken met bouwpakketten bespaart u tijd en geld. Tegelijkertijd bieden wij u vele mogelijkheden om de nieuwe houten woning precies volgens uw ideeën te ontwerpen. Wij leveren uw bouwpakket binnen enkele maanden. Ervaren doe-het-zelvers kunnen de Thule Log House direct zelf in elkaar zetten en familie en vrienden laten helpen met het handwerk. We helpen u ook graag bij het vinden van een ervaren montageteam als u het huis niet zelf kunt monteren. Meer dan 1000 Thule huizen wereldwijd laten al zien dat het principe uitstekend werkt!

U wilt uw individuele houten huis bouwen? Dit is hoe:

De basis: Eerst kiest u een woningtype dat in principe overeenkomt met uw ideeën. U kunt ons ook een schets sturen. Met ons team van ervaren binnenhuisarchitecten konden wij zelfs kindertekeningen al realiseren.

Uw ideeën: Samen bespreken we de wijzigingen aan het basismodel van het prefab houten huis. Plattegrond, grootte, positie van ramen en deuren, stopcontacten – we kunnen alles aanpassen aan uw wensen. We kunnen zelfs de plattegrond en het interieurontwerp voor u aanpassen, van de plaatsing van de ramen tot de indeling van de kamers en de kleuren, zodat uw nieuwe huis perfect bij u en uw gezin past en net zo uniek wordt als u bent. Stap voor stap plannen wij met u de best mogelijke uitvoering van uw bouwpakketwoning.

Productie: Wanneer alles is gepland en goedgekeurd volgens uw ideeën, geeft u de projecttekeningen vrij en gaat uw houten huis in productie. Uw nieuwe Thule Log House baant zich in de kortst mogelijke tijd een weg van het bouwplan naar het afgewerkte huis. Zodat u er snel in kunt trekken!