Ramen en deuren Premium Plus

Onze Premium Plus ramen en deuren zijn te vinden in de hoogwaardige bouw van woongebouwen. Ze maken indruk met een nog hogere U-waarde, die al ver boven de eisen van de regelgeving voor energiebesparing ligt ENEV.
Het risico op inbraak wordt verder geminimaliseerd door een frame van 78 mm en de beproefde 5-punts champignonkopvergrendeling is natuurlijk ook geïntegreerd.
De zogenaamde “Roto” lijn garandeert de Duitse betrouwbaarheid en technische vakkunst. De Premium Plus ramen en deuren kunnen alleen worden gebruikt vanaf 94 blokplanken.

Die Informationen zum Download: THULE-INFO FENSTER UND TÜREN PREMIUMPLUS

Ramen en deuren Premium

Onze premium ramen en deuren zijn de betaalbare oplossing voor luxe vakantiewoningen en woonhuizen. Gebouwd volgens de eisen van de ENEV en uitgerust met het beproefde Roto 5-punts champignonkopvergrendelingssysteem, combineren ze veiligheid, stabiliteit en redelijke warmteoverdrachtswaarden. En dit alles tegen een redelijke prijs.
Premium ramen en deuren kunnen worden geïnstalleerd in houten wanden van 94 mm en 70 mm. Onze Premium ramen en deuren zijn daarom ook een goede keuze voor uw weekendhuis en/of woonhuis als moderne Duitse techniek en energiebesparing voor u belangrijk zijn.

Die Informationen zum Download: THULE-INFO FENSTER UND TÜREN PREMIUM

Dakplaten en toebehoren

Nu in verschillende kleuren en uitvoeringen. Informeer u nu in onze catalogus of neem direct contact op met onze medewerkers.

Der neue Katalog jetzt zum Download: Dachbleche und Zubehör

Isolatie

Hier kunt u onze isolatiepakketten voor wand, vloer en dak als losse bestanden downloaden. Uitgerust met de juiste isolatiepakketten voldoen onze vakantiewoningen ook aan de huidige ENEV voor woongebouwen. Overigens kunt u kiezen tussen minerale wol en houtvezelisolatie. Wij adviseren u graag.

Dämmung Ständerbauweise

Dachdämmung mit 180 mm Sparren

Dachdämmung mit 200 mm Sparren

Dachdämmung mit 240 mm Sparren

Wanddämmung 94 mm Blockbohlen

Wanddaemmung 120 mm verleimte Blockbohle

Trappen

De ¼-gedraaide trap

 

Treppenmuster

Ontvangstbewijs

Download hier ons Thule Blockhaus-aanvaardingsprotocol.

Abnahmeprotokoll

Werfindeling

Thule Blockhaus werfindeling/pakketplan voor het lossen van de pakketten. Stellingplan nodig voor de opbouw. Hier kan je de nodige info downloaden.

Bauplatzanordnung

Thule Blockhaus catalogus

Hier kan je onze catalogus downloaden

Katalog