Levering en vrachtkosten

De vrachtkosten bedragen 10% van de aankoopprijs voor huizen tot 11.000,00 €, van 11.000,00 € aankoopprijs tot 30.000,00 € is de vracht 1.350,00 €. Voor woningen boven 30.000,00 € vrachtkosten volgens aanbod. Voor leveringen aan de buurlanden rekenen wij 2,00 € per kilometer extra vanaf de Duitse grens. Leveringen aan Zwitserland kosten 350,00 € extra.

Levertijd

Vanaf de ontvangst van het ondertekende bestelformulier (of voor huizen met een aanbetaling, vanaf de ontvangst van de aanbetaling) duurt het 8 tot 12 weken, afhankelijk van het seizoen om uw Thule Blockhaus bouwpakket af te leveren. Tijdens het hoogseizoen kan de levertijd nog langer zijn maar wij informeren u over de verwachte levertijd voordat u uw bestelling plaatst.

Levering en lossing

Onze expediteur zal tijdig contact met u (of uw verkoper) opnemen om de exacte leveringsdatum af te spreken.

De toegangsweg tot het terrein moet geschikt zijn voor een 38-tons vrachtwagen.

Alle huizen in 50 en 70 mm balken (tot goederenwaarde 12.000,- €) worden geleverd door een vrachtwagen uitgerust met een laadkraan of vorkheftruck. De vrachtkosten zijn inclusief het lossen bij u thuis tot op de stoeprand. De situatie is anders voor de 94 mm blokhutten (en alle huizen vanaf 12.000,- €). Hier moet de klant een losapparaat incl. chauffeur/operator met 3,5t laadvermogen en 2 extra assistenten ter beschikking stellen. Wij compenseren dit door de vrachtkosten te plafonneren op 1350,- € per vrachtwagen.

Bei Häusern über 30.000,00 € Kaufpreis kann es zu einer Lieferung mit 2 oder mehr LKW`s kommen, da die Ladekapazität eines 38 Tonners in manchen Fällen überschritten wird. In diesen Fällen trifft der zweite LKW in der Regel nicht zeitgleich mit dem ersten bei der Baustelle ein, da dies aus technischen Gründen nicht möglich ist. Auch für das Handling auf der Baustelle können zwei zeitversetzte Teillieferungen günstiger sein. Bitte haben Sie Verständnis, dass in diesen Fällen das Abladegerät für eine zweite Anlieferung von der Bauherrenschaft bereitgestellt werden muss.

Leveringsgebied

Heel Duitsland, ook Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux. We leveren ook onze huizen overzee. De vrachtkosten voor Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland/Benelux staan vermeld op de betreffende internetsite. Voor levering overzee of naar de Duitse eilanden moeten we de vrachtkosten extra in rekening brengen.

Verpakking

Een Thule Blockhaus bouwpakket wordt geleverd op een of meer pallets, afhankelijk van de grootte. Deze pallets zijn tot 6,50 m lang en tot 1 m breed en net zo hoog. Het gewicht van een pallet is 2 tot 3 ton. Op de pallets wordt het bouwpakket in krimpfolie gewikkeld die het beschermt tegen regen.