Ervaar zelf de natuurlijke sfeer en het comfort van onze Thule blokhutten! We nodigen u uit om een weekend door te brengen in een van onze verschillende modellen en te voelen hoe het voelt om in een Thule Blockhaus te wonen. Het beste van alles is dat wij de kosten voor u dekken. Ontdek onze selectie blokhutmodellen en laat u betoveren en overtuigen door hun hyggeligen charme. Als u vervolgens besluit een Thule blokhut te kopen, vergoeden wij u met terugwerkende kracht de kosten van het proefwonen (max. 500 €).
Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om een model van uw keuze te bekijken. We kijken ernaar uit om u de verscheidenheid en kwaliteit van onze Thule Blockhaus te laten zien.
Uw Thule Blockhaus Team

En hier drie blokhuizen die u kunt gaan bezoeken:

Heidi im Tal – De vakantiewoning in Baad in Kleinwalsertal

Breng een ontspannende tijd door in een unieke en individueel vervaardigde Thule Blockhaus, genesteld in het schilderachtige landschap van het Kleinwalsertal. Laat u inspireren door de exclusiviteit en charme van ons op maat gemaakte vakantiehuis voor Heidi in het dal en geniet van een onvergetelijke tijd midden in de natuur.
Onze op maat gemaakte woning is ontworpen voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid en biedt u het comfort en de gezelligheid die u wenst voor een vakantie. Ervaar het unieke gevoel van wonen in een op maat gemaakte Thule blokhut en laat u betoveren door het unieke ontwerp en de natuurlijke schoonheid.

www.heidi.im-tal.de

www.heidi.im-tal.at

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Das “Chalét Fuchsberg” in het Beierse Woud

Breng uw volgende vakantie door in een eersteklas blokhut (Thule Blockhaus model Fjord met dakkapel) in het schilderachtige drielandenpunt Beieren-Bohemen-Oostenrijk. Deze Thule Blockhaus, uitgerust met een terras en balkon, biedt u ideale mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de omringende natuur.
Ervaar het pure leven in een authentieke houten woning die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en comfort. De traditionele constructie, gecombineerd met de modernste apparatuur, geeft het huis zijn unieke karakter en creëert een gezellige sfeer om u thuis te voelen.

www.mauth-finsterau.de/chalet

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Vakantiehuis Goldschmidt – Ribnitz-Damgarten

Breng een paar aangename dagen door in vakantiehuis Goldschmidt (Thule Blockhaus model Nordland zonder slaapzolder) in Altheide, een idyllisch dorpje op slechts 2 km ten westen van Ribnitz-Damgarten aan de hoofdweg 105 tussen de Hanzesteden Rostock (op 20 minuten rijden) en Stralsund.
Dit gebouwde Thule Blockhaus vakantiehuis biedt u het ideale uitgangspunt om de schoonheid van de Oostzeekust te ontdekken. De schilderachtige locatie aan de rand van het Vorpommersche Boddenlandschaft National Park en in de nabijheid van het Oostzeestrand garandeert u een hyggelige time-out van het dagelijks leven.

www.traum-ferienwohnungen.de/331270

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Luxe chalets in het Beierse Woud

Ervaar de perfecte mix van moderniteit en traditie in twee nieuw ontworpen luxe chalets (Fjord-model) in het Beierse Woud. De chalets bieden u een luxe hotelsuite voor alleengebruik met 80 m² ruimte op twee niveaus.
Elk van de chalets is uniek en biedt u veel privacy en een adembenemend uitzicht op de schilderachtige omgeving van het Beierse Woud. Ontspan op uw enorme terras op het zuiden met comfortabel meubilair en geniet van het comfort van een Amerikaanse ‘hot tub’ (whirlpool, voor 2 personen), die het hele jaar door beschikbaar is met een watertemperatuur van 39 graden – zelfs in de winter.
Of u nu wilt wandelen, fietsen of golfen in de zomer of skiën en snowboarden in de winter – u vindt hier alles wat uw hartje begeert.

Meer informatie: www.chaletszumlatschen.com

 

 

 

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Villa Donkey – De Bed & Breakfast in Degersheim / Zwitserland

Onze Thule vakantiehuizen model Malmö (momenteel niet in ons portfolio) en model Noorwegen nodigen u uit voor een onvergetelijke tijd midden in de adembenemende natuur bij St. Gallen. Dineren in een Thule Blockhaus model Ardennen. Als u het unieke Thule blokhutgevoel wilt ervaren, kunt u hier ook op korte termijn huren en een nacht doorbrengen in een van de gezellige Thule blokhutten. De familie Hauser verwelkomt u graag en laat u kennismaken met onze Thule Blockhaus modellen. Beleef onvergetelijke dagen in unieke Thule Blockhaus vakantiehuizen!

www.villadonkey.ch

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus