De beste aanbevelingen komen van onze klanten. Daarom hebben we enkele eigenaren van een Thule Blockhuis gevraagd of ze bereid zijn hun huis aan andere geïnteresseerden te laten zien.

Op deze plaatsen zijn onze referentieklanten:

Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij de betreffende adressen pas na overleg met onze klanten en alleen aan serieuze geïnteresseerden zullen geven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, als je een Thule blokhut wilt zien.

En hier drie blokhuizen die u kunt gaan bezoeken:

Onze firmacentrale

In Stahnsdorf bij Berlijn vindt u onze firmacentrale. Deze hut is een voorbeeld voor wat men allemaal met hout kan bouwen. Met twee verdiepingen en isolatie is dit een volwaardige woning.

Na een afspraak kunt u ons via de hotline bezoeken.

IN DE REGIO BODENSEE IS ER EEN NIEUWE TUINWINKEL.

Voor al onze geïnteresseerden uit de regio Bodensee en voor alle vrienden van hoogwaardige levensmiddelen uit landbouwproductie is het kleine Zwitserse plaatsje Uesslingen de reis meer dan waard. Het gezin Frei heeft in zijn wondermooie tuin een tuinwinkel geopend waar men rund- en kalfsvlees eerste klasse, wijn en andere waardevolle producten uit eigen productie kan vinden.

Meer informatie vindt u op de webstek van het Trottenhof http://www.trotten-hof.ch/
Het gezin Frei verheugt zich over uw bezoek!

VILLA DONKEY – DE BED & BREAKFAST IN DEGERSHEIM IN ZWITSERLAND

Vakantiehuizen van Thule: „Malmö„ en „Ardennen„ in de prachtige omgeving van St.Gallen. Hier kunt u ook voor korte tijd huren, als u eens een Thule blokhuis uit wil testen door er eventjes te gaan slapen. Het gezin Hauser heet u hartelijk welkom!

www.villadonkey.ch