Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus
 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Uw voordeel met Thule Blockhaus:

Thule Blockhaus biedt hoogwaardige en volledig aanpasbare houten huizen als bouwpakket. Wij hebben ons gespecialiseerd in het slimme alternatief voor gestandaardiseerde houten huizenbouw en zien onszelf als pioniers, omdat elk van onze bouwpakketten 100% individueel wordt aangepast aan de wensen en behoeften van onze klanten. Wij zijn een van de gunstigste leveranciers op de markt voor houten huizen, of het nu gaat om tuinhuizen, weekendhuizen, vakantiehuizen of woonhuizen van hout. Vergelijk op uw gemak prijzen en voorwaarden om deze bewering te verifiëren. Wij kunnen onze blokhutten zo goedkoop aanbieden omdat wij een klein, goed georganiseerd bedrijf zijn, zonder dure showroom displays, zonder dure catalogi, en u bepaalt zelf waar u bij ons voor betaalt. Dit betekent dat als u uw eigen houten huis bouwt of plant, u geld kunt besparen. Dit prijsvoordeel geven wij door aan onze klanten.

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Voordelen van houten huizen:

Tegenwoordig worden geavanceerde huizen gebouwd van hout. Hout is milieuvriendelijk, bindt CO2 uit de lucht, kan 100% gerecycled worden, heeft uitstekende warmte-isolerende eigenschappen, gaat bij goed onderhoud eeuwenlang mee en kan uitstekend concurreren met staal en beton. De houtbouwmethode is niet alleen de methode met de kortste bouwtijd en met de naar verhouding goedkoopste grondstoffen – ze is vooral duurzaam en gezond. Wie wel eens in een houten huis heeft overnacht, voelt dat meteen. Hout zorgt voor een uniek binnenklimaat waarin lichaam en geest tot rust kunnen komen.

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Voordelen van het kopen van een Thule kit home:

Een huis kopen in de vorm van een bouwpakket geeft u ook de mogelijkheid om de interieurbouw zelf te beheren of zelfs in eigen hand te nemen. U kunt natuurlijk ook een montageteam inhuren om de bouw voor u te verzorgen. Indien gewenst kunnen wij u ook in contact brengen met montagebedrijven die al ervaring hebben met het monteren van onze Thule Blockhaus. Met Thule Log Houses heeft u volledige vrijheid van ontwerp en de kostenbeheersing ligt weer in uw handen.

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Voordeel van bouwen met deskundigen:

Onze service maakt het verschil. Wij adviseren u niet alleen deskundig in de planningsfase en staan altijd voor u klaar als aanspreekpartner, maar bieden u ook de grootst mogelijke keuzevrijheid en opties. Dat maakt ons bijzonder en daar zijn we trots op.

Uw voordelen in het kort:

  • Een huis volledig afgestemd op uw individuele behoeften

  • Duurzaam, kostenbesparend en snel bouwen dankzij hout als bouwmateriaal

  • Natuurlijk wonen, beter leven met een gezond binnenklimaat

  • Grootst mogelijke flexibiliteit in de vakgebieden & volledige kostenbeheersing

  • Competente ondersteuning bij de planning

 Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus