Ihr kompetenter Holz und Blockhaus-Partner - Thule Blockhaus

Thule Blockhaus – We hebben een missie

Hoogwaardige, ecologische, aanpasbare, gezonde houten huizen die betaalbaar zijn: Dit mogelijk maken voor anderen was ons doel toen we in 2011 Thule Blockhaus GmbH oprichtten.
Veel gezinnen zijn op zoek naar huisvesting en zijn bereid de klus zelf te klaren als de droom van een huis op deze manier in vervulling kan gaan. Zelf stond ik voor de uitdaging een woning te vinden voor twee volwassenen en zeven kinderen. Ik bekeek geprefabriceerde woningaanbiedingen die niet aan het gewenste gezondheidsconcept beantwoordden en ook niet individueel aan onze wensen konden worden aangepast. Bovendien waren ze extreem duur, vooral de kant-en-klare versies. De slimste oplossing was om een houten huis als bouwpakket te kopen en het zelf te bouwen. Zo kon ik het werk zelf doen of de partner van mijn keuze inhuren. Dit gaf mij de kans om alles tegen mijn prijs en volgens mijn eigen schema af te werken. We deden veel ervaring op en het bedrijfsidee was geboren! Ons doel was om het anderen mogelijk te maken hetzelfde te doen. We noemden ons bedrijf naar Thule, het verloren eiland dat we op een bepaalde manier vonden.
Tot op de dag van vandaag zijn we trouw gebleven aan ons basisidee. Steeds meer mensen zien de voordelen in van veel zelf doen. Onze hele knowhow vloeit in elke Thule Blockhaus, omdat we houden van wat we doen. We geven onze kennis door vanuit ons hart, omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen zijn droomhuis kan realiseren. Ook al klinkt het in eerste instantie avontuurlijk om een huis als bouwpakket te kopen. Wij hebben het gedaan en onze bouwfamilies doen het ook, want wij laten zien hoe het moet!
 
Daniel Vogel en Heiko Starck