Vakantie is eens zo leuk in vakantiehuis van Thule Blockhaus!

Maak het uzelf en de ganse familie aangenaam tijdens uw vakantie in een Thule Blockhaus! Onze vakantiewoningen uit 94 mm sterke en massieve balken zijn erg wintervast. Het mooiste voorbeeld is ons meest noordelijk gelegen Thule Blockhaus in Groenland.

Het Thule vakantiewoning is met een bewoonbare oppervlakte van 70 m² tot ongeveer 200 m² het nonplusultra. Door zijn absolute wintervastheid is de woning het ganse jaar bewoonbaar en kan met elke vorm van verwarming verwarmd worden bv. een pelletkachel. Als u gemoedelijke en ontspannende uren en dagen wil doorbrengen in een aangename atmosfeer dat een blokhuis biedt, dan is een Thule Blokhuis uitermate geschikt voor u!

Uw vakantiewoning uit hout, aangepast aan uw wensen en noden

Wij bouwen uw Thule vakantiewoning naar uw wensen. Ons aanbod heeft vakantiewoningen met en zonder verdiep. Zoek uit ons ruim aanbod een huistype en maak een persoonlijke indeling zodat u zich in uw huis ook echt kan thuis voelen. Eenvoudig kan u een eigen indeling maken, vensters en deuren verplaatsen, enz. Wij bekijken met ons team of uw indeling al dan niet mogelijk is en komen samen tot de juiste en zekere oplossing. Anders zijn de huizen omschreven zoals op de website beschreven en worden alzo ook gebouwd en geleverd.

Volledige ondersteuning van bij het begin.

Bij Thule Blockhaus kan u van bij het begin vakkundige ondersteuning krijgen van onze medewerkers. We bekijken tot in detail uw wensen en houden u tijdens de ganse voorbereiding op de hoogte. Eens we alle punten besproken hebben tot in het kleinste detail, pas dan gaat het huis in productie.

Hiermee kunnen we u graag helpen en bijstaan:

  • Heeft u plannen nodig om de bouwaanvraag te regelen, dan kan u die bij ons verkrijgen vanaf € 400.00,- incl. BTW.
  • Een statica kan u bekomen voor een prijs tussen € 400,- en € 800,- incl. BTW
  • Een volledige bouwaanvraag kan u ook bekomen. Thule Blockhaus werkt met een paar architecten samen die de bouwaanvraag voor u kunnen regelen. Prijzen zijn af te spreken met de architect zelf.
  • Een opbouw van uw Thule Blokhuis kan uiteraard ook. Een van onze gespecialiseerde teams komt graag uw huis voor u opbouwen. Kostprijs daarvan is 22% van de verkoopsprijs van het huis (25% bij huizen met isolatiepakketten).

Deze diensten rekent u zonder onze tussenkomst af met de betrokkene.
De transportkosten bedragen 10% van de kostprijs va het huis voor huizen tot € 11.000,- Bij huizen met een kostprijs van € 11.000,- tot € 30.0000,- bedraagt de transportkost € 1.100,- Bij huizen met een hogere kostprijs dan € 30.000,- worden de transportkosten meegedeeld in de offerte. Voor leveringen buiten Duitsland wordt vanaf de Duitse grens € 2,00,-/km gerekend. Voor leveringen naar Zwitserland wordt € 350,- extra gerekend.

  • Zo is vakantie aangenaam: met Thule Blokhuis als vakantiewoning
  • Zo uniek als u, zo uniek is uw vakantiewoning: weekendhuis uit hout
  • Thule Blockhaus bouwt Clubhuis bouwen
  • Goed om weten